Dit boek zet je helemaal op het verkeerde been.. De Indringer - J.M Dalgliesh
Sophie Beckett heeft alles: een succesvolle carrière, een knappe man, Scott, en twee gezonde kinderen, Chas en Katie. Haar leven lijkt perfect.
Dan schakelt ze een tutor in voor de puberende Katie: Deanna. Bloedmooi, sociaal, intelligent. Al snel verandert de sfeer in het gezin: Sophie ziet Deanna op vreemde plekken in het huis, zij en Scott lijken dingen voor haar te verbergen, en ze begint Sophie vragen te stellen over Scotts ex-vrouw. Wil Deanna haar leven overnemen?
Vanaf het begin wordt je mee genomen in het verhaal van Sophie en haar gezin, soms wel (persoonlijk) iets te langdradig over bepaalde diepgaandere onderwerpen. Het verhaal zet je helemaal op het verkeerde been.. iedereen en alles lijkt heel verdacht. Tot op het einde..zo onverwachts! Hoe verder je bent in het boek hoe minder ik dit boek kon wegleggen.Heel goed psycholoigisch verhaal, ik zou zeker nog een boek van J.M Dalgliesh willen lezen.
Voor mij een 4 sterren waard!
Voor mij een 4 sterren waard!