De kerstmoord
Als echte fan van tv series zoals ‘true crime Belgium’, ‘de kroongetuigen’, … was ik enorm verrast door dit boek. Er worden 14 moordzaken in beschreven waarvan ik het bestaan niet wist.
Elk verhaal deed me toch echt nadenken over hoe moeilijk de wereld van rechters en juryleden wel niet moeten zijn. Wat is de waarheid in elk verhaal. Wat gebeurde er juist op de dag van de moord en wie is waar wel en niet in betrokken.
1 voor 1 spannende verhalen, vlot geschreven en boeiend om te willen doorlezen. Het schokkendste voor mij was het verhaal over Rowena Rikkers. Beter gekend als ‘Het meisje van Nulde’. Wat een enorm verschrikkelijk, aangrijpend verhaal was dat. Zo harteloos, zo meedogenloos en dat zonder slecht geweten verder leven alsof er niks aan de hand is.
Ben je dus ook een fan net als mij van zulke series dan ga je dit boek zeker een voltreffer vinden!