Fetisj

Her.bookshelf 01 februari 2025
Via verhalenfabriek kreeg ik dit heerlijke tussendoortje om te lezen want het is een kortverhaal. Het is het eerste deel in de reeks ‘De verborgen parel’ en ik ben benieuwd wat er nog volgt.
Diana is eigenaar van haar eigen antiekzaak ‘De verborgen parel’. Haar beste vriendin Moniek is net op vakantie geweest naar Haïti en ze pikt haar op op de luchthaven. Bij het uitpakken ontdekt ze een prachtig oud beeldje en ze wil dit graag voor haar antiekzaak. Moniek doet eerder wat geheimzinnig en zegt dat ze dit heeft meegebracht voor een vriend.
Het boek is erg vlot geschreven, lekker korte hoofdstukken waar je doorheen vliegt. Je leest vanuit Diana haar kant maar ook vanuit Moniek. Moniek haar deel gaat een deel terug in de tijd en zorgt ervoor dat je meer te weten komt uit haar verleden wat in verband komt te staan met haar verdwijning en haar dood.
Diana gelooft niet in een ongeluk als doodsoorzaak en gaat verder op onderzoek. Dit kan haar wel eens duur te staan komen. Komt ze erachter wie er achter de dood zit van Moniek? Ontdek het en lees dit fijne kortverhaal waar je mee wordt ingezogen en steeds verder wil lezen.

Meer recensies van Her.bookshelf