Prachtig slot

Het Boekenbijtje 19 april 2025
Ook het laatste deel van deze serie las ik in een buddyread met Melody.

Wren heeft door de bloedspreuk zowel in zichzelf als in Alarik een duisternis opgeroepen. Daardoor kan ze niet de geneeskrachtige tak van de magie uitoefenen. Samen gaan ze naar de bergen om naar de Genezer te gaan.

Rose krijgt hun voorouder Oonagh op visite. Oonagh wil de macht terug en eist dat de tweeling afstand doen van de troon .
Om de problemen op te lossen moeten de zussen een groot offer brengen.

Het verhaal las weer lekker vlot door en daardoor hadden Melody en ik regelmatig besprekingen. Een aantal stukken waren een beetje voorspelbaar, maar er kwamen ook verrassende stukken in voor.

De personages zijn goed uitgediept en ik vond de tweelingband tussen de zussen mooi om te zien, ondanks hun totaal verschillende karakters. Een aantal karakter zullen me zeker bij blijven en dat zijn zeker niet alleen de grote rollen. Ook de kleinere rollen konden een plekje in mijn hart krijgen , zoals Oma Lu en Elske.

Het verhaal is ten einde en laat een leegte achter. Maar hoe leuk is het dat sommige personage straks hun eigen boek krijgen.

Bedankt Melody voor de buddyread!

Meer recensies van Het Boekenbijtje