Een echte Anne May
Liefde zonder beperking is het vijfde deel van de Zorgen voor de Liefde serie, waarbij Gideon en Miriam centraal staan. Ze hebben de liefde voor elkaar gevonden, maar is deze sterk genoeg om de waarheid aan te kunnen? Want wat was de precieze oorzaak van het ongeluk waarbij bandmaatje Ben om het leven kwam en welke geheimen houdt Miriam achter?
Dit is het tweede boek van de Zorgen voor de liefde serie. Eerder las ik al het eerste deel, Liefde zonder tijd, waarbij Maddie en Ben de hoofdpersonen zijn. Alhoewel Liefde zonder beperking los te lezen is, vond ik het wel fijn dat ik juist het eerste deel gelezen had.
Dit boek las ik ook vlot uit. Ik zat vrij snel in het verhaal en liet meevoeren met de stroming van het verhaal.Anne weet mij te boeien door de emotionele omschrijvingen en de mooie quotes.
'Juist door samen je imperfecties te renoveren, kun je een thuis bouwen' Anne May