Top

Hetboekenmeisje 31 maart 2024
Ik mocht dit boek lezen als onderdeel van de blogtour.

Een geheim uit het verleden brengt een moeder en haar dochters in gevaar.
Natalia ontvangt in haar huis in Italië een onheilsbericht: haar zusje Tara is dood. Ze pakt haar koffers en vliegt meteen naar Nederland. De dood van Tara is een groot mysterie. Waarom was Tara opgenomen in een kliniek? En wie is die geheimzinnige man bij het graf van Tara? Natalia vertrouwt het niet en gaat op onderzoek uit. Ze weet niet dat haar moeder Hellen al jaren gebukt gaat onder een groot geheim. Een geheim dat Tara het leven heeft gekost en nu ook het leven van Natalia en Hellen in gevaar brengt.

Mijn mening: in dit boek lezen we afwisselend het verhaal van Hellen en het verhaal van Natalia. Het verhaal van Natalia speelt zich af in het heden. Het verhaal van Hellen in het verleden. Je krijgt zo als lezer een goed beeld van wat er vroeger gebeurd is en waarom Hellen bepaalde keuzes gemaakt heeft. Natalia heeft eigenlijk genoeg aan haar eigen problemen wanneer haar zusje overlijdt.
In het boek zijn ook 6 brieven van Tara te vinden. Daardoor weet je al gauw wat er met haar gebeurd is maar lang niet alle vragen zijn beantwoord.
De hoofdstukken zijn lekker kort en de schrijfstijl is erg toegankelijk. Hellen vind ik geen sympathieke vrouw maar naar het einde toe kreeg bik wel steeds meer begrip voor haar situatie.
Ik vind dit verhaal erg goed uitgewerkt en het eind is lekker verrassend zoals het een goede thriller betaamd!

Meer recensies van Hetboekenmeisje