Dit heerlijke kerstboek dompelt je onder in de magische kerstsfeer van de feestdagen, als een warme deken op een koude winterdag. Yes, please!
Een nieuw begin, een boekwinkel, rondleiding door het mooie Edinburgh, yes please!
Carmen, zonder werk en toekomstperspectief, wordt onder lichte dwang van haar moeder naar
haar hoogzwangere zus gestuurd om haar een handje te helpen.
Haar perfecte zus, die woont in het perfecte huis, met de perfecte job en dan nog het perfecte
gezin laat Carmen beseffen hoe verschillend hun levens zijn. Bovendien heeft ze geen band met
haar neefje en nichtjes, inclusief de namen.
In Edinburgh-city vindt ze een baantje in een boekwinkel die er niet slechter aan toe kan zijn dan
een rampgebied, ze moet deze behoeden van een faillissement.
Met vastberadenheid en creativiteit probeert ze de winkel nieuw leven in te blazen en toch wat in
de kerstsfeer te brengen en zo haarzelf herontdekt.
Wat missen we hier nog? Aja, mannen ;)
Het verhaal krijgt een romantische twist met de komt van twee intrigerende mannen.
Blair, een charismatische auteur en wat bad-boy vibes en een rustige charmante hoogleraar.
Carmen’s pogingen om deze verschillende persoonlijkheden te doorgronden, voegen een vleugjes
romantiek toe.
Terwijl Carmen navigeert tussen de winkel en haar liefdesleven, ontvouwt zich een dieper verhaal
over twee zussen die proberen hun eerdere vooroordelen die ze over elkaar hebben opzij te
zetten.
De interacties met haar neefje en nichtjes brengen een extra balans aan het verhaal en voegen
humor en warmte toe.
Dit feelgood-verhaal is de perfecte metgezel voor de feestdagen, met zijn mix van familieliefde,
romantiek en de betoverende kerstsfeer in Edinburgh. Een uitnodiging om weg te dromen en te
genieten van de magie in een van de charmante steden.
haar hoogzwangere zus gestuurd om haar een handje te helpen.
haar neefje en nichtjes, inclusief de namen.
een rampgebied, ze moet deze behoeden van een faillissement.
de kerstsfeer te brengen en zo haarzelf herontdekt.
Wat missen we hier nog? Aja, mannen ;)
romantiek toe.
zetten.
humor en warmte toe.
genieten van de magie in een van de charmante steden.