Mysterie en spanning in de filmwereld!
Zes jaar geleden…Een scène vol spanning. Twee onbekenden. Geworsteld, geduwd, ademloos…
dan zwart.
Ontmoet Kess, die het hoofdpersonage op zich neemt. Samen met Ravi en Sara jaagt ze haar
doorbraak na. Samen doen ze auditie voor een nieuwe film en hierin krijgt Sara de hoofdrol te
pakken. Als zij vlak voor de opnames van de radar verdwijnt, verandert alles. Opmerkelijk in dit
genre boeken is dat er pagina’s gewijd zijn aan de berichtjes die heen en weer worden gestuurd
door de personages.
Als Kess op haar gedeelde Tiktok account met Sara een bewaarde drift video ziet staan, gaan de
alarmbel rinkelen dat er iets serieus fout is met Sara.
Terwijl Kess de regisseur tevreden houdt, graaft ze dieper in Sara’s verdwijning.
Kess krijgt ondertussen ook dreigende berichten van een onbekende!
“Je bemoeit je!”
“Ik weet waar je bent!”
“Wie niet horen wil, moet maar voelen.”
Cis Meijer tackelt grote thema’s:
*Jaloezie
* Dromen najagen
* Trauma’s verwerken
* Detective skills
* Identiteit ontdekken
* Voor volwassenen snel doorzien maar de jonge lezers zien het misschien minder vlug
aankomen.
Cis Meijer is geen onbekende is dit genre voor de jonge thrillerfans, wat goed is om deze jonge
mensen aan het lezen te houden of te krijgen.
Onder hoe sociale media een sleutelrol speelt in dit verhaal. TikTok-video’s, berichtjes en meer
maken het voor het lezerspubliek super herkenbaar!
Met een kleine knipoog naar Stephen King ;)
dan zwart.
door de personages.
alarmbel rinkelen dat er iets serieus fout is met Sara.
Kess krijgt ondertussen ook dreigende berichten van een onbekende!
“Je bemoeit je!”
“Ik weet waar je bent!”
“Wie niet horen wil, moet maar voelen.”
Cis Meijer tackelt grote thema’s:
*Jaloezie
* Dromen najagen
* Trauma’s verwerken
* Detective skills
* Identiteit ontdekken
aankomen.
mensen aan het lezen te houden of te krijgen.
maken het voor het lezerspubliek super herkenbaar!
Met een kleine knipoog naar Stephen King ;)