Verwarmend, als een dekentje in de herfst.

Hilde van Heist 26 september 2024
Het Pumpkin Spice Café
Laurie Gilmore
Dit is een heel leuk verhaal, ietwat voorspelbaar maar toch meeslepend
Het bracht me zelfs luidop aan het lachen.
Het perfecte boek in deze tijd van het jaar.
Cosy, als een dekentje en sexy as hell.
Waar gaat het over?
Wel, Jeanie woont in Boston waar ze reeds 10 jaar voor dezelfde baas werkt.
Na een traumatische ervaring op haar werk trekt ze alles in twijfel.
Haar tante Dot laat haar geliefde Pumpkin Spice Café aan Jeanie over en vertrekt op reis.
Een nieuwe uitdaging, een frisse start om alle demonen uit Boston achter zich te laten.
Jeanie komt nogal ongewoon in contact met Logan, de plaatselijke sexy, maar norse boer.
Ze wou hem nl. bijna op z’n hoofd slaan met een honkbalknuppel omdat ze dacht dat hij een inbreker was… Máár hij wou enkel een krat kalebassen afzetten.
Dit is het begin van aantrekken en afstoten van de beide personages.
Logan zijn hart werd publiekelijk gebroken en hij is al vroeg wees geworden. Daardoor heeft hij verlatingsangst ontwikkeld.
Het stadje, Dream Harbour bekijkt de ontluikende romance met argusogen.
Iedereen wil Logan beschermen maar toch ook een tweede kans op de liefde gunnen.
Er zit tevens een saboteur in Jeanie’s team van het café. Wat het extra spannend maakt.
Nu vind ik 1 ding heel bizar en onbegrijpelijk.
Jeanie en haar broer brachten vroeger de vakanties door bij hun tante in het PScafé.
Hoe komt het dan dat niemand van ‘de locals’ zich hun herinnert?
En Jeanie ook niemand van hun? Raar! Je zou toch verwachten dat leeftijdsgenoten met elkaar optrekken. Zéker in een klein stadje waar iedereen iedereen kent.
Dit is het enige “minpuntje”. Voor de rest een onderhoudend tussendoortje.

Waarvoor dank aan Worldofromance HarperCollins_vlaanderen en Harpercollins_holland
Ik kijk dan ook reeds reikhalzend uit naar de volgende.
The Cinnamon Bun Book Store.

Meer recensies van Hilde van Heist