Lekker leesbaar en herkenbaar

Anneke Hoitingh 02 september 2024
Een mooi boek om te lezen en leuk om de avonturen van Brenda mee te beleven. Zo herkenbaar, het vertrekken naar het buitenland, de onbekende taal leren en alle aarzelingen en eureka-momenten die daarbij komen kijken. Grappig om alle stappen van hun vertrek en settelen mee te beleven. Het verhaal leest makkelijk en neemt je in no time mee naar Spanje. Heerlijk voor in de koffer op vakantie en leerzaam voor als je zelf een boek aan het schrijven bent. Net als haar leerzame boek "Je levensverhaal schrijven, zo doe je dat" of haar andere verhelderende boek “Aanmoedigingen voor schrijvers”. Een echte aanrader.

Meer recensies van Anneke Hoitingh