Middelmatige hype met potentieel

Icegini 27 december 2024
Ik heb een tijdje gewacht om deze hype van een boek te lezen omdat ik niet kon beslissen of het me aantrok of niet.
Natuurlijk sprak een verhaal over iemand die al slapend twee mensen zou gedood hebben en niet meer wakker wordt, me aan. Een forensisch psycholoog die gespecialiseerd is in dit soort slaap gerelateerde moordzaken is de laatste hoop om haar wakker te kunnen krijgen en haar tot in de rechtbank te brengen. Hij heeft echter ook geheimen, een gezin en Anna O is niet enkel een "gewone" patiƫnte. Met het gevaar dat je begint te voelen terwijl dat van Anna en De Prince zich verder ontwikkelt, begon ik ook verder in dit verhaal mee te gaan en dacht dat ik toch een goede keuze had gemaakt. Maar toen het verhaal plots omsloeg voor de personages en alles letterlijk anders werd begon ik wat moeite te krijgen om het verder te volgen en verloor het ook aan kracht. Conclusie, ik ben nog steeds op 50-50 over wat ik dacht van dit verhaal. Goed, veel potentieel maar het laatste deel werd zwakker voor mij.

Meer recensies van Icegini

Het waargebeurde oorlogsverhaal van een Joodse kleermakersfamilie. Een nieuw spraakmakend boek van Frank Krake. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.