Sparks' drama
Als je al ooit een Nicholas Sparks verhaal hebt gelezen, of een paar, dan ken je al het concept. Je hart volgen, drama, leven beslissingen nemen, dan toch maar je hoofd volgen...
Droomland volgt dit ritme ook met het verhaal van Colby de getalenteerde muzikant, die boer is geworden. Morgan die plots een deel uitmaakt van zijn leven en het voor beiden nooit meer hetzelfde zal worden. Morgan komt van getalenteerde dokters en wordt verwacht in hun voetstappen te treden... Maar Morgan volgt haar hart en vertrekt naar Nashville om zangeres te worden. Hun hart is als een nooit gekende perfecte puzzel, hun situatie en toekomst gaan helemaal niet dezelfde kant op.
Beverly's verhaal zorgt voor de harde realiteit wanneer ze op de vlucht gaat voor haar man die haar mishandeld en ze probeert een nieuw leven op te bouwen met haar zoontje. Maar overal voelt ze het gevaar dat dichter kan komen.
Droomland is het typische Nicholas Sparks verhaal en ik heb er van genoten. Maar misschien zijn Sparks' verhalen beter om te lezen of in de vorm van films te bekijken.