Je kan echt NIETS en NIEMAND geloven!

Icegini 06 januari 2025
Vorige week had ik een blind date met dit boek. Ik kreeg maar een paar aanwijzingen, maar het klonk volgens mij heel goed en ik was er klaar voor,. Maar iets deed me ook wel hopen dat het niet wat overdreven was.
Ik heb het in twee dagen uitgelezen en het was inderdaad WOW! En ja bij elk hoofdstuk was ik echt aan het denken wat????

Alles klinkt geloofwaardig in het verhaal, maar uiteindelijk besef je in dit vlot geschreven verhaal waarvan je enkel maar meer en meer wil, dat je niets en niemand kan geloven. En elke keer dat je weer een BADAM-moment hebt (dit is hoe mijn vriendin en ik die "jaw-open" momenten noemen), kan je het moeilijk niet geloven...ook al weet je dat je niets en niemand kan geloven. En dit tot op de laatste pagina.
Het verhaal was helemaal niet overdreven zoals ik voordien vreesde, maar vreemd genoeg kalm...behalve dan die BADAM-momenten. Ik heb hier echt van genoten!

Meer recensies van Icegini