Een intens en moeilijke, prachtige rollercoaster!

Icegini 19 maart 2025
Marianne en Connell zijn op elk punt verschillend, behalve dat ze uit het zelfde stadje in Ierland komen. Connell ziet Marianne vaak, maar negeert haar. Behalve wanneer hij zijn moeder bij haar thuis ophaalt waar ze schoonmaakster is, begint er een band te groeien die voor altijd zal duren. Hun gesprekken in de keuken is de basis voor iets dat hun hele leven zal veranderen.Niemand weet het, maar ze bouwen een wereld voor henzelf waar ze ook echt kunnen bestaan, hoe ze echt zijn. De toekomst brengt hen naar Trinity College en verder in de wereld. Maar heel vaak zonder elkaar. Toch blijven ze die band van vroeger in stand te houden.
Ik kon niet stoppen met dit verhaal te lezen en genoot er zo van, terwijl ik soms ook kwaad werd op de hoofdpersonages omdat ik dacht dat ze oogkleppen aanhadden. Maar dat is natuurlijk ook de schoonheid van hun band en liefde.
Behalve deze intense band die we voelen, proberen Marianne en Connell ook een betekenis aan hun leven te geven en dat lijkt hen even moeilijk te zijn. Ook daar lijkt hun band belangrijk te zijn en soms het enige te zijn wat lijkt te helpen.

Meer recensies van Icegini