Meteen gegrepen
Het is normaal dat ik aan een nieuw boek moet wennen, even aan de stijl wennen, de hoofdpersonen worden geintroduceerd en afkikken van het voorgaande boek.
Binnen tien minuten nadat ik met lezen was begonnen was ik deze keer tot mijn verbazing al verkocht. Fijne en geloofwaardige stijl.
Een verhaal op waargebeurde feiten gebaseerd wat je bijna niet kan geloven omdat zich het ene drama na het andere afspeelt.
Ik vind de emoties van de diverse personen realistisch en zonder overdrijving geloofwaardig. Alle complexiteit is er in verwerkt.
In het begin is de structuur complex door de ( soms wel heel snel) afwisseling, maar als je lekker in het verhaal zit, gaat het vanzelf.
Dikke aanrader!
Geschikt voor bovenbouw vwo. Voor havo 4 zijn de perspectiefwisselingen wellicht lastig en is het het onderwerp wat het leesbaar maakt.
Dikke aanrader!