Capture

Kaitlyn is een laatbloeier die door haar relatie met Martin anders naar zichzelf en de wereld om haar heen kijkt. Ze is een boeiende personage en het is vermakelijk om in haar gedachten mee te gaan tijdens haar persoonlijke ontwikkeling. Toch vind ik het ook jammer dat we geen kijkje krijgen in het hoofd van Martin. Hij is interessant en ik zou graag meer over hem, zijn verleden en huidige leven lezen.

De schrijfstijl van Penny Reid is net even anders. De personages zijn interessant, de humor is leuk en de karakterontwikkeling boeiend. Het verhaal is meeslepend, vol emotie, veel drama en knetterende chemie op de momenten dat Kaitlyn en Martin elkaar treffen in het verhaal. De gebruikte woorden en gevormde zinnen zijn vaak prachtig en van betekenis.

‘Capture’ gaat over (zelf) vertrouwen, over liefde en is het derde deel van de zesdelige hypothesis serie van Penny Reid. Het verhaal van Kaitlyn en Martin is nu afgerond, de overige delen gaan over Abram en Mona.

Quote - ‘Misschien betekent liefde, in essentie, dat je een spiegel bent voor de ander; voor de goede en de slechte kanten. Misschien betekent liefde simpelweg dat je die ene persoon vindt die jou helder ziet, die heel veel om je geeft, je uitdaagt en je steunt, en je vervolgens helpt om je ware zelf te zien en helemaal jezelf te zijn.

Meer recensies van ilonka.audiobooks