Een lange zomer

ilonka.audiobooks 31 augustus 2024
Cassie Soul keert terug naar Avalon Bay om de zomer met haar familie door te brengen en misschien een zomerliefde te vinden. Tate Bartlett, die ze op haar eerste avond ontmoet, lijkt haar de perfecte kandidaat. Tate heeft als knappe zeilinstructeur de vrouwen voor het uitkiezen maar gaat niet in op het voorstel van Cassie om samen de zomer door te brengen, hij vindt haar leuk maar is niet op zoek naar een relatie.

Als fan van Elle Kennedy lees ik al haar verhalen. Haar schrijfstijl is lekker vlot, voorzien van drama, fijne humor en spice. De personages die ze kiest hebben een sterk karakter waarachter iets schuilgaat. Dit maakt ze interessant. Nu moet ik zeggen dat ik de Avalon Bay serie niet haar sterkste serie vind, de verhalen zijn behoorlijk langdradig. Maar ‘Een lange zomer’ is wat mij betreft wel de beste in deze serie, misschien komt het door mijn crush op Tate. Samen met Cassie vormt hij een leuk koppel.

Het luisterboek heeft twee prettige voorleesstemmen waardoor het fijn is om te luisteren naar het verhaal waarin Cassie worstelt met haar gevoelens voor Tate. De relatie met haar ouders en stiefmoeder is ingewikkeld maar de omgang met haar oma is hartverwarmend. Tate daarentegen lijkt goed in zijn vel te zitten en heeft een goede band met zijn ouders die tot zijn grote ergernis nog steeds dolverliefd op elkaar zijn. Ze zijn de oorzaak dat hij niet op zoek is naar een relatie. Zijn lat ligt hoog, hij wil hetzelfde als zijn ouders.

Cassie en Tate worden vrienden maar de spanning knettert tussen hun en ze balanceren regelmatig op de grens tussen vriendschap en daten. De zomer vliegt voorbij en ze beleven vele leuke, lieve, grappige maar ook romantische momenten samen maar op het moment dat de zomer bijna voorbij is komt er onverwacht een in Avalon Bay diep begraven geheim aan het licht…

‘Niemand is volmaakt. We zijn allemaal maar mensen goed, slecht en alles er tussenin’

Het was leuk om weer even terug te zijn in Avalon Bay en de personages uit de eerste twee delen opnieuw te ontmoeten. Cassie en Tate zorgen samen voor een vermakelijk, romantisch en hartverwarmend verhaal vol familiedrama, heerlijke humor en knetterende chemie…

Meer recensies van ilonka.audiobooks

Een hartverwarmende romance vol ouderwetse charme en personages die je gelijk in je hart sluit, tegen het decor van de roaring twenties.