Een hartverwarmend, intens en ontroerend verhaal

ilonka.audiobooks 30 augustus 2024
‘In the likely event’ heeft een pakkend begin dat nieuwsgierig maakt en de lezer direct meetrekt in het verhaal dat geschreven is vanuit het perspectief van Nate en Izzy. Door de vliegtuigcrash ontstaat een bijzondere band maar ze hebben allebei een eigen leven. Nate vindt zijn weg in de militaire wereld terwijl Izzy de politiek in gaat. Door de jaren heen ontmoeten ze elkaar een aantal keer maar het is nooit het juiste moment.

Tijdens deze ontmoetingen leren we Nate en Izzy steeds beter kennen. Ze zijn intrigerend door hun bijzondere band samen maar ook door de manier waarop ze in het leven staan. De reden voor de keuzes die Nate als Izzy maken, en waar ze zich nu nog aan vastklampen, ligt in het verleden. Vooral Nate zal de lezer voor zich winnen met zijn sexy voorkomen en onvermoeibare loyaliteit maar ook door zijn kwetsbare kant.

De ontwikkeling van hun relatie en persoonlijke groei door de jaren heen zijn heel mooi verweven met het heden waarin ze elkaar onverwacht treffen in een oorlogsgebied. Het moment waarnaar deze bijzondere relatie toe leeft is een emotionele rollercoaster dat draait om het vinden van elkaar op het juiste moment.

Rebecca Yarros is een van mijn favoriete auteurs. Ze heeft mij met dit prachtige verhaal weer overtuigd van haar talent in het creëren van een meeslepend verhaal waarin boeiende personages tot leven komen. Haar kracht ligt in de levendige en realistische beschrijving van de personages, de setting en de omstandigheden waarin het verhaal zich afspeelt, Maar ook in het overbrengen van de emoties die je door het hele verhaal heen voelt. Het is dan ook niet moeilijk je in het verhaal te verliezen en mee te leven met Nate en Izzy.

Een hartverwarmend, intens en ontroerend verhaal over de hobbelige weg van de liefde. Over het vinden van je eigen pad samen met de door jou uitgekozen mensen om je heen. Prachtig geschreven en voorgelezen.

Meer recensies van ilonka.audiobooks

Een hartverwarmende romance vol ouderwetse charme en personages die je gelijk in je hart sluit, tegen het decor van de roaring twenties.