Onyx storm
Ook dit derde deel heb ik verslonden. Heel veel actie maar ook ruimte voor romantiek, vriendschap en ontroerende momenten. Hoe verder in het verhaal, hoe moeilijker om het boek aan de kant te leggen. Het is heerlijk weer even op te gaan in deze bijzondere door Rebecca Yarros gecreëerde wereld.
We volgen het verhaal voornamelijk vanuit het perspectief van Violet. Maar de (minimale) bijdrage van Rhiannon, Imogen en Xaden voegt echt iets toe. Ik vind het jammer dat er niet wat meer hoofdstukken zijn vanuit het perspectief van Xaden. Ik vind hem geweldig, intrigerend en boeiend. Graag zou ik meer in zijn gedachtegang meegaan. Daarnaast past de voorleesstem heel mooi bij zijn personage.
En oh dan het einde…ja dat is dus een cliffhanger der cliffhangers!!
En oh dan het einde…ja dat is dus een cliffhanger der cliffhangers!!