Leuk verhaal van dit gouden schrijversduo

ilonka.audiobooks 06 november 2024
Bianca komt op weg naar een interview vast te zitten in de lift met een knappe man. Ze vertelt hem over Dex, de man die ze straks gaat ontmoeten om te interviewen, dat ze een hekel heeft aan mannen als Dex Truitt: rijk, bevoorrecht en ervan overtuigd dat de wereld van hen is.  Ze heeft geen enkel vermoeden dat de man waarmee ze praat de machtige CEO zelf is. Hij vindt haar leuk en besluit zich voor te doen als fietskoerier Jay.

Terwijl Jay de fietskoerier contact blijft houden met Bianca heeft Bianca online contact met Dex om het interview met hem te kunnen voltooien. Bianca vindt beide mannen leuk en wanneer de chemie tussen Dex/ Jay en Bianca sterker wordt en de twee beginnen te daten zit hij al gauw vast in een web van leugens. Kan Dex de waarheid onthullen zonder Bianca kwijt te raken?

Vi Keeland en Penelope Ward zijn wat mij betreft een gouden schrijversduo. Samen hebben ze al heel wat vermakelijke pareltjes geschreven. Hun schrijfstijl is origineel, lekker vlot en levendig en voorzien van vermakelijke dialogen, humor en (steamy) romantiek. Al vanaf het begin krijgt het verhaal je te pakken door de tot de verbeelding sprekende scene in de lift. De leugens van Dex zijn niet de enige leugens waar ze mee te maken krijgen. Hun ontmoeting blijkt geheimen uit het verleden op te rakelen met alle gevolgen van dien.

De personages zijn sterk van karakter en goed uitgewerkt. Het is leuk om er, samen met Bianca, achter te komen wie er achter het imago van Dex Truitt zit. Dex en Bianca zorgen samen voor heel wat knetterende vonken want de chemie tussen hun is voelbaar vanaf het eerste moment. De rol van de hond vind ik persoonlijk een hele leuke toevoeging aan het verhaal. Door hem leren we de personages nog beter kennen.

‘Voor hetzelfde geld’ is een grappig en romantisch verhaal over de grote impact die leugens en geheimen op het leven kunnen hebben.

Meer recensies van ilonka.audiobooks