Overweldigend

ilonka.audiobooks 04 september 2024
Laat je meeslepen in dit verhaal, klein en kwetsbaar maar ook groots en meeslepend. Een verhaal over vriendschap, over het ontdekken van onverwachte liefde, over (zelf) acceptatie en het volgen van je eigen pad.

Cora Rose heeft een overweldigende schrijfstijl. Meeslepend, to the point, vol steamy scenes en geweldige humor. Ze heeft ons met Whit en Caleb niet alleen twee intrigerende hoofdpersonages gegeven van wie je wel moet houden. Ook de personages om hen heen zijn kleurrijk, geweldig en staan sterk in het verhaal.

Whit en Caleb zijn kamergenoten. Ze zijn in alles verschillend van elkaar maar de chemie spat van de pagina’s af. Whit valt op mannen, heeft een gesloten persoonlijkheid, is gereserveerd, netjes en georganiseerd. Caleb daarentegen leeft met de dag, heeft een bijzondere familie en iedereen kan hem lezen als een open boek. Hij kent geen schaamte en heeft geen geheimen. Caleb is hetero maar sinds hij Whit kent is hij in de war wamt als heteroman heb je geen gevoelens voor andere jongens, toch?

Whit is een niet te ontrafelen mysterie voor Caleb maar hoe beter hij Whit leert kennen, hoe meer hij voelt voor hem. Whit draagt een geheim en een verleden met zich mee. Maar ook hij verliest zich in deze relatie en laat steeds meer van zichzelf zien. Zijn verhaal krijgt uiteindelijk een snelle ontknoping. Dat vind ik persoonlijk wel jammer maar het past ook in de lijn van het verhaal.

Op een paar hoofdstukken na, is ‘Whit’ geschreven vanuit Caleb. Zijn gedachtegang is een vermakelijke wir war van observaties van Whit, van zichzelf en zijn gevoelens. Het verhaal leest vlot en is een aaneenschakeling van gebeurtenissen, steamy scenes, geweldige dialogen en ontmoetingen met vrienden en familie.

Een vlot geschreven én goed voorgelezen MM romance waarvan je hartjes in je ogen krijgt. Het verhaal van Caleb en Whit is niet alleen een emotionele rollercoaster maar vooral ook hartverwarmend, grappig én sexy!

Meer recensies van ilonka.audiobooks

Een hartverwarmende romance vol ouderwetse charme en personages die je gelijk in je hart sluit, tegen het decor van de roaring twenties.