Heftig verhaal

Ilounaaneca 03 februari 2020
Het boek Jiami zit vol met gebeurtenissen. Het boek leert je vooral hoe je in jezelf moet geloven en laat zien hoe mooi jij bent. Jiami verteld over een donkere periode in haar leven, hoe ze van een dieet naar een anorexia patiënte ging. Er was ook een donkere stem in haar hoofd, een stem die haar dwingde tot een eet beurten over te slaan, alles uit te kotsen en haar boterhammen voor de middag pauze weg te gooien onderweg naar school. Jiami kon haar gedachten verzetten door te bloggen en later te vloggen. Ze werd heel beroemd met haar verhaal, ze hielp mensen. Door dit boek kreeg ik ook meer zelfvertrouwen niet om meer te eten maar om mezelf te zijn. Het is een heel mooi boek en dus een aanrader. 'Vergeet nooit je kan altijd met iemand praten!' dat was haar boodschap.

Meer recensies van Ilounaaneca