Zo herkenbaar
Omdat de moord op mijn beste vriendin in dit boek wordt besproken met veel intresse gelezen. Zelf alle dagen het proces gaan volgen van begin tot einde en door dit boek alles weer omhoog gekomen.
Ten tijde van het proces ook betalend lid geweest van de schrijver zijn site over assisen en dankzij die site van alles op de hoogte gebleven.
Gust Verwerft is een schrijver die het niet mooie voordoet dan het is, die heel goed op de hoogte is van heel het assisengebeuren.
Maar wat over blijft na het volledige boek te hebben gelezen is nog altijd de waarom vraag. Bij elke zaak zijn er veel fouten gebeurd bij de overheid, politie enz.
Alles had voorkomen kunnen worden als iedereen hun werk moest doen zoals het hoort. Maar als ze zelfs de moeite niet doen om een niet teruggekeerde gevangene te gaan halen in haar eigen huis, terwijl ze weten dat ze al een maand voortvluchtig is, mijn verstand kan er nog altijd niet bij.