Een prachtig kraam- of verjaardagscadeau.
De prentenboeken van Rachel Bright zijn hier in huis groot favoriet. De prachtige, kleurrijke platen en de mooie teksten op rijm spreken zowel de kleine dames als mama aan. Er zitten altijd leuke grapjes én een mooie boodschap in het verhaal verwerkt, aan het einde van het verhaal ben ik elke keer weer een beetje ontroerd door de slotzin.
Dit boek gaat over een klein muisje dat ontdekt dat je formaat niets uit hoeft te maken en dat iedereen, groot of klein, weleens iets spannend vindt. Alle boeken in de serie zijn prachtig, maar deze en ‘Beloofd is beloofd, kleine panda’s’ steken er toch wel met kop en schouders bovenuit.
Een prachtig kraam- of verjaardagscadeau. Of gewoon omdat ze zo mooi staan in de boekenkast natuurlijk.
Wij zijn fan!
Wij zijn fan!