Vier het leven!
#houmevastzoalsikwas #jasmijn #margriet
Eindelijk besloot Jasmijn echt volwassen te willen worden rond haar 32ste, maar hoe doe je dat nou precies?! Ze schreef haar vriendinnen een e-mail voor een lekkere high-thea, alle 6 waren ze er ook gewoon. Ook toen even later Jasmijn ziek werd stonden ze altijd voor haar klaar!
Tijdens haar ziekte ontmoette ze ook de liefde van haar leven. Waar voorheen haar ouders liefdevol voor haar zorgden wanneer ze ziek was kreeg nu haar aanstaande man die taak. En wat heeft hij dat goed gedaan samen met haar ouders en de vriendinnen van zijn mooie meisje!
Dit was nou echt in voor- en tegenspoed.
Wat een fijne vriendengroep had Jasmijn, er kon gehuild worden, maar zeker ook gelachen.
Als lezer kan je die geluksmomentjes echt voelen, maar de emotionele momenten nog meer!
Ik heb geen traantje over mijn wang laten rollen, ze kwamen met 100 te gelijk, nee ik heb echt soms moeten stoppen met lezen, het even moeten laten bezinken.
Het boek waarin Jasmijn het toekomstbeeld moest bijstellen. Ralf verder moet zonder zijn vrouw, ouders moeten verder zonder hun dochter. En bij de vriendinnen zal er altijd een rode draad blijven zijn; Jasmijn!
„De wereld zit vol met verrassingen, je moet er alleen wel open voor staan.“
Dit was nou echt in voor- en tegenspoed.
„De wereld zit vol met verrassingen, je moet er alleen wel open voor staan.“