Prima afsluiter

imkeleest 03 december 2024
Deel 3 vond ik vreselijk, dus ik had eigenlijk helemaal geen zin om dit laatste deel te lezen. Maar gelukkig viel het mee. Gelijk vanaf het begin merk je al dat het verhaal een andere kant op gaat. Er is veel actie. Ineens kwam ook het perspectief van Hades tevoorschijn. En daarna ook nog twee andere perspectieven. Dit vond ik in het begin heel gek. Ik kende deze personages amper. Gedurende het boek snap ik wel waarom de schrijfster het gedaan heeft. Het versterkte het verhaal. Ik vind het daarom ook jammer dat dit in de 3 andere boeken niet is gedaan. Ik weet dat er nog 3 andere boeken zijn vanuit Hades' perspectief en daarin zitten ook meer perspectieven. Dus als je die gelezen had, was dit boek makkelijker geweest om in te komen. De spice was al minder dan in deel 3, maar nog steeds aanwezig. Deze pagina's heb ik volledig overgeslagen. Ik kan geen spice scéne van Hades en Persephone meer zien. Het plot was wel interessant. Ik wilde weten wat er ging gebeuren. Toch voelde het nog steeds wat oppervlakkig. Het einde vond ik ook niet zo spectaculair als dat ik gehoopt had. De hele serie bouwt hiernaar toe en dan heeft het zo'n simpele oplossing. Beetje jammer. Hermes en Hecate verdienen een speciale notitie. Ik vond hen erg leuk. Let wel op de trigger warnings! Die zitten voorin het boek. Ik had er geen last van, maar het is ineens best random in deze serie en ik snap waarom deze warnings erin staan.

Prima einde van deze serie. Gelukkig beter dan deel 3. Meer plot, minder spice. Beetje oppervlakkig, maar ik heb me wel vermaakt.

Meer recensies van imkeleest