Absoluut een aanrader!
Wat was dit weer een heerlijk boek. Een hele fijne schrijfstijl waardoor ik door het verhaal heen vloog. Het leest zo vlot! Maar het verhaal zelf is ook gewoon leuk. Megan en Christian kijken allebei op om naar hun familie te gaan, dus ze besluiten elkaars nep relatie te zijn. Zo hebben ze geen gezeik van hun familie. Nou je raad natuurlijk al wat er gebeurt met deze relatie. Hoewel je het vanaf het begin al vermoed, weet je niet hoe het wordt uitgevoerd. Dat is weer top gedaan. De chemie was goed en de personages waren leuk en interessant. Echt geweldig dat er personages uit het vorige boek weer terugkwamen. Zo kon je toch nog volgen hoe het met hen gaat. Naast de romantiek zit er ook een diepere laag. Megan is gevlucht bij het altaar en dat brengt vijf jaar later nog behoorlijk wat problemen. En ook Christian heeft verbeteringen in zijn brein. Ik ben een groot fan van slow burn en forced proximity. Dit boek had dat zeker. De slow burn duurde niet heel lang, maar het was echt perfect. De enige reden dat dit boek minder goed is, komt door het begin. Ik had niet gelijk een wauw-gevoel.
Wat een fantastisch verhaal! Ik heb enorm genoten. Heerlijke personages, beetje spice en een super goed plot. Fijne, vlotte schrijfstijl!