Het einde van de wereld Hannach Kristin
Als fervent lezer werd ik aangetrokken tot het boek door de belofte van een opwindend waar gebeurd verhaal. Het eerste deel overschreed mijn verwachtingen, met een boeiende vertelstijl die me aan de pagina’s gekluisterd hield. De personages kwamen tot leven en de plot ontvouwde zich op een meeslepende manier.
Echter, naarmate ik het verhaal volgde naar het tweede deel, begon mijn enthousiasme te tanen. Wat aanvankelijk een veelbelovend avontuur leek te zijn, verloor zich in langdradige passages en een verhaallijn die zich slepend voortbewoog. Het boek leek te lijden onder een gebrek aan redactie, waardoor sommige delen overbodig werden en het tempo vertraagde. Sommige passage lijken mij bijna onmogelijk, de grootouders die meteen voor nieuwe paspoorten konden zorgen!!Het boek kon met mindere pagina’s
Hoewel ik het verhaal niet kon loslaten vanwege mijn investering in de personages en hun lotgevallen, kon ik niet ontkennen dat het tweede deel een teleurstelling was na de veelbelovende start. Desondanks blijft het boek een interessante kijk op een waargebeurd verhaal, zij het met gemengde gevoelens.