Heerlijke thriller!
Wat een heerlijk boek van Inge van Prooijen! Ik had nog nooit een boek van Inge gelezen, maar wat een fijne en prettige schrijfstijl. Het verhaal komt realistisch over en wordt in de ik-vorm geschreven.
De spanning bouwde zich langzaam op en de spanning bleef het gehele verhaal, dit zorgde ervoor dat ik niet kon stoppen met lezen. Het boek heb ik dan ook in een paar uur uitgelezen! Ik vond het verhaal over Nena en Diederik erg meeslepend. Het boek bevat naast de spanning humor, nieuwe vriendschappen en de gezinssituatie.
De titel en de cover zijn passend bij dit verhaal. Aan het eind van het verhaal kwam er een verrassende plottwist die ik niet aan zag komen. Ik probeerde nog zelf te ontdekken wie het gemunt had op Nena. Voor mijn gevoel is het verhaal nog niet helemaal af en ben eigenlijk best benieuwd hoe het verhaal nog verder zal gaan.
Het boek is echt een aanrader voor de liefhebber die van thrillers houdt!
@vrouwenthrillers @decrimecompagnie heel erg bedankt voor het recensie exemplaar. Dit is mijn eerlijke mening over dit verhaal!
Het boek is echt een aanrader voor de liefhebber die van thrillers houdt!