Een woord: prachtig!
Het is een prachtige cover en ik was meteen erg nieuwsgierig toen ik de flaptekst las. Ik had nog niet eerder een boek van Lyona Rose gelezen, maar wauw wat kan ze enorm mooi schrijven! Ik werd in het verhaal gezogen en wilde heel graag weten hoe het zal aflopen.
Het verhaal bevat heftige onderwerpen zoals seksueel misbruik, verslaving en huiselijk geweld. Het boek wordt aangeraden vanaf 18+. Zelf vind ik de onderwerpen minder zwaar overkomen, door de respectvolle en gevoelige manier van schrijven.
Het verhaal gaat over de personages Rens en Chai. De verhalen wisselen elkaar af en we maken goed kennis met beide personages. Rens staat voornamelijk op de voorgrond, maar het verhaal van Chai komt ook aanbod aangezien zij verbonden zijn met elkaar. Zelf weten zij nog niet van deze verbondenheid. De verhaallijnen komen lopen mooi in elkaar samen en het leest dan ook fijn.
De schrijfstijl is erg prettig, vlot en vol emotie. Het verhaal is aangrijpend en blijft zeker nog hangen. Nadat ik de proloog had gelezen kwam het extra binnen. Lyona heeft haar heeft stukjes van haar eigen verleden in het verhaal van Rens en Chai verwerkt.
Laat je meeslepen door deze ingrijpende roman vol kracht, liefde en hoop! ❤️
Laat je meeslepen door deze ingrijpende roman vol kracht, liefde en hoop! ❤️