Nope, niet voor mij.
!!MAJOR SPOILERS!!
Na zo'n 50 bladzijdes voelde ik het verhaal nog niet echt. Had ik nog niet echt een beeld in mijn hoofd gecreëerd, de personages vorm kunnen gegeven. Ik was dan ook zeer aan het twijfelen om te stoppen met lezen. Om te kijken of er nog iets te redden viel, besloot ik om wat meer richting het einde te lezen.
Waar ik tot de conclusie kwam dat dit boek veels te donker voor mij is. Want de male lead die de best friend van de female lead in koele bloede vermoord, om haar terug te pakken voor de mogelijke moord op zijn zus toen ze een jong kind was (dus niet 100% zeker dat zij de dader was)? Yeah, not my cup of tea. Dit boek zal dan ook worden weggelegd en ik zal proberen om te vergeten wat ik zojuist heb gelezen om verdere trauma's te voorkomen.