Eerst vibes en feelings, maar daarna een echte rollercoaster
Arianna kan niet wachten om aan haar eerste jaar aan de universiteit te beginnen. Terwijl ze de zomer met haar vrienden en familie spendeert, hoopt ze dat de jongen van haar dromen – Chase – haar éindelijk ziet staan. Hij breekt haar hart, en dan ontmoet ze Noah. Noah is de perfecte book boyfriend en ze wordt verliefd. Maar dan wil Chase haar terug… Kan ze haar eerste liefde vergeten?
Zweer het me is een football romance, dus als je na het Super Bowl Weekend nog wat sports romance wil, dan kun je dit boek oppakken. Toch komen er niet veel sportwedstrijden voor in het boek. Het verhaal draait om Ari en haar gevoelens. Het verhaal wordt vanuit verschillende perspectieven verteld: Ari, Chase en Noah. De eerste helft van het boek is niet zo plot-driven: het gaat allemaal om de vibes. De eerste weken college, uitgaan, feestjes, samen eten: het is echt de college experience.
Ari wordt langzaam verliefd op Noah, maar haar overbeschermende broer Mason houdt haar in de gaten. En niet alleen hij: zijn beste vriend Chase ziet dat hij het meisje heeft laten gaan, en wil haar terug. Chase is zo’n klootzak en Noah is echt de perfecte book boyfriend met hoe hij Ari aanvoelt en begrijpt. Je voelt helemaal mee, al duurt dit deel van het verhaal wel lang.
Dan gebeurt er iets vreselijks – iets waardoor Noah en Ari uit elkaar gedreven worden. Vanaf daar is Zweer het me een rollercoaster aan gevoelens. Sommige scènes gaan echt door merg en been, en er gebeurt ineens zó veel in vergelijking met de eerste helft van het boek. Ik kon niet stoppen met lezen en kon alleen maar rooten voor Noah, maar Chase probeert toch Ari voor hem terug te winnen. Ik bleef hopen dat ze voor Noah zou kiezen…
De eerste helft van Zweer het me is allemaal vibes en feelings en weinig plot, maar na dé gebeurtenis is het echt een rollercoaster en kon ik het boek niet meer wegleggen. Je leeft mee met Ari en haar keuzes en onzekerheden, en ik bleef rooten voor mijn favoriete book boyfriend.
(3,5 ster)
Deze recensie verscheen eerst op https://www.readalicious.nl/recensies/zweer-het-me-boys-of-avix-1-meagan-brandy/
Dit boek heb ik ontvangen van de uitgeverij in ruil voor een review. Dit had geen invloed op mijn mening over het boek.
(3,5 ster)