Recensie: Honden voor het leven - Arthur Japin
Gelezen van: 04-01-'25 tot: 04-01-'25
Pagina's: 80
Exemplaar: Bibliotheek
Flaptekst:
Ik wil het even met je over honden hebben. Drie honden, om precies te zijn. Mijn honden: Kellie, Trip en Basso. Ik begrijp honden beter dan ik katten of konijnen begrijp. Dat komt omdat ik zelf door een hond ben opgevoed.
Honden hebben iets wat de meeste mensen kwijt zijn: intuïtie. Hiermee bedoel ik dat ze heel veel weten zonder erover na te denken. Kellie leerde mij mijn eigen weg te gaan, Trip liet me zien dat je samen de hele wereld aankan. En Basso is alleen maar vrolijkheid en dartelen en hoop.
Kortom, het verhaal van mijn honden biedt alles wat het leven ook te bieden heeft. Daar zou ik het graag met je over willen hebben.
Favoriete quote:
'Op liefde moet je niet gaan zitten wachten. Het begínt bij jezelf. Jíj zet het in gang. Dat vergeet je soms, maar de zorg voor een dier of iemand anders die je liefhebt, helpt je daar weer aan herinneren.'
Over het boek:
Dit boek hebben Niene en Mats voor mij uitgekozen. Voor mij uitgekozen toen we samen in de bibliotheek waren. 'Deze moet je lezen mam. Het gaat over honden. Die vind jij toch leuk?'
Helaas verstreken er sindsdien een aantal weken, maanden zelfs, tot ik dit boek oppakte. Maar nú was het zover. Ik had er eindelijk tijd voor. En wat ben ik dáár blij om. Wat een heerlijke schrijfstijl heeft Arthur Japin. Het brengt vreugde, warmte en liefde met zich mee. De illustraties van Martijn van der Linden zijn zó zoet!
Dít boek is als een warme deken met een heerlijke kop thee erbij.
Aantal hartjes: ♡♡♡♡
Exemplaar: Bibliotheek
Flaptekst:
Favoriete quote:
Over het boek:
Dít boek is als een warme deken met een heerlijke kop thee erbij.
Aantal hartjes: ♡♡♡♡