Pak je zakdoeken
Laura is tot over haar oren verliefd op Lucas. Tijdens hun eerste date blijkt meteen dat die gevoelens wederzijds zijn. Wanneer ze op haar werk een promotie aanvaardt, moet de liefde die er tussen haar en Lucas altijd is geweest steeds vaker plaatsmaken voor ergernissen en discussies. Is Laura nog op tijd om hun relatie te redden?
In dit verhaal zitten verschillende emoties verborgen blijdschap, vriendschap en oneindige liefde voor elkaar. Het verhaal lees je vanuit drie delen. In deel 1 lees je vanuit het verleden hoe Laura en Lucas elkaar ontmoet hebben maar ook hoe het dagelijks leven gaat na een paar jaar. Dit maakt het verhaal juist superrealistisch aangezien hun relatie in een sleur beland is. Dit gedeelte was echt een en al feelgood.
In deel twee gebeurt er een heftige gebeurtenis en dit zet hun leven compleet op z’n kop. Hierdoor verdween de feelgood uit het verhaal en was het meer realgood/roman. In dit gedeelte zit zoveel emotie verwerkt. Meer dan dat je zelf ooit voor mogelijk had gehouden. Dus pak je zakdoeken maar alvast. Deel drie speelt zich af na de heftige gebeurtenis.
Soms komen er Vlaamse woorden voor in het verhaal maar ik als Nederlandse stoorde me hier helemaal niet aan. Valerie heeft een aangrijpend verhaal geschreven over hoe belangrijk het is om je liefde te uiten voor het te laat is. Het leven is niet altijd eerlijk. Dus koester de belangrijke momenten. Maar ook de mindere momenten kom je doorheen zolang je mensen in je leven hebt die er voor je zijn op moeilijke momenten.
Zodra je dit boek gaat lezen beland je in een rollercoaster en kan je gewoon niet meer stoppen met lezen. Het is gewoon op een adembenemende manier geschreven waardoor de tranen over je wangen lopen.