Steamy maar met diepgang
Na Verleidelijk spel was ik benieuwd of het tweede deel van deze serie me opnieuw zou raken. Het antwoord? Absoluut. Virtueel spel is spannender, intiemer en emotioneel rijker, een waardige opvolger die alles uitdiept wat het eerste boek zo verslavend maakte.
Lise keert terug naar het kasteel voor een laatste ontmoeting met Ayden. Na lange stilte reageert hij eindelijk op haar voorstel: alles loslaten en zich zonder verwachtingen overgeven aan het spel. Wat volgt is een zinderende, innerlijke zoektocht verpakt in een romantisch rollenspel met een fantasierijke setting en lekker veel vonken.
Waar het eerste boek speelde met verleiding, graaft dit deel dieper. Lise’s twijfels, Ayden’s geheimen – alles borrelt onder de oppervlakte en zorgt voor een constante spanning. Het verhaal is broeierig, maar nooit plat; eerder gelaagd en doordrenkt van emotie. Het schrijversduo Susan Summer weet met hun vlotte, geestige en gevoelige stijl precies de juiste snaar te raken.
De chemie tussen Lise en Ayden is om te snijden, maar het zijn vooral de kwetsbare momenten die blijven hangen. Virtueel spel is steamy, jazeker, maar bevat ook een verrassende diepgang die het verhaal naar een hoger niveau tilt.
Voor fans van romantiek, humor, een originele setting en personages die niet bang zijn om zichzelf tegen te komen: dit boek is een must. En nu rest er nog maar één vraag… wanneer komt deel drie?