Feelgood op zijn best!

issie_books 29 januari 2025
Het is bijna zonde om dit boek uit te lezen, zo leuk is het! Echt waar, Anja Janssen heeft me met Zee van sterren compleet in haar houdgreep gehad.

Dit verhaal is feelgood op z’n best, met een flinke dosis humor en romantiek. Zodra je begint, leg je dit boek écht niet meer weg.
Lotus, een dromerige yogafan die astrologie ademt, en Sander, een wetenschapper die liever in feiten gelooft dan in sterrenbeelden, vormen de perfecte ingrediënten voor een botsing die net zo explosief is als een storm op de Zeeuwse kust. Maar jongens, als deze twee elkaar vinden – en geloof me, daar komen wat hilarische situaties bij kijken – dan vliegt de vonk over alsof je op oudejaarsavond vuurwerk aansteekt.

Wat dit boek extra speciaal maakt, is de sfeer van Veere. Je ruikt de zilte zeelucht bijna en hoort de meeuwen boven je hoofd terwijl je leest. De dialogen zitten vol humor, en de grappige uitspraken? Het is een boek dat je hart verwarmt en je laat lachen tot dat je buik er pijn van doet. Lotus en Sander leren niet alleen elkaar, maar ook zichzelf beter kennen, en dat levert prachtige momenten op. Dus waar wacht je nog op? Ga lekker Zee van sterren lezen!

Meer recensies van issie_books