Toch nieuwsgierigheid gewekt
IJshart van Jamie Littler ⭐️⭐️⭐️. Het duurde even voor ik “in het verhaal kwam”, maar op het moment dat Ash vanuit de kleine nederzetting samen met Tobu op een handelsslee rond gaan reizen kwam ik lekker in het boek.
De wereld waarin Ash leeft is bedekt met sneeuw en ijs. Er leven allemaal gevaarlijke water- en ijsmonsters in het wild. Omdat zijn ouders reisde op een handelsslee, hebben ze Ash in de nederzetting als baby achtergelaten. Samen met Tobu gaat hij op zoek naar zijn ouders. Dit is deel één van de serie IJshart. Ondanks drie sterren ga ik wel deel 2 en 3 lezen. Ik ben toch wel benieuwd hoe het verder gaat met Ash.