De gluurder
Bedankt MH Books voor het recensie-exemplaar van ‘De gluurder’.
De gluurder bestaat uit drie delen, die passages vertellen van wat een beveiliger in een gay-club allemaal ziet.
Het is niet zomaar een club, maar een waar je grootste fantasieën werkelijkheid worden. A. Voyeur is er om te zorgen dat alles volgens het script verloopt en dat er geen grenzen worden over gestoken. Maar stiekem geniet hij zelf net zo hard van wat hij ziet.
De gluurder beschrijft steeds korte fragmenten waarin de fantasieën van de hoofdrolspelers uitkomen. De mannen komen binnen in de kamer, doen wat ze moeten doen en vertrekken weer. Geen verhaalopbouw, geen plot, geen uitgewerkte personages: alleen seks.
Van ontmaagdingen tot alien-invasies, er komt vanalles voorbij.
Een vervolgverzoek wordt meer dan eens ingediend en daardoor komen toch enkele personages vaker voor. Een klein beetje verhaal en herkenning is er dan toch voor de lezer, maar uiteindelijk draait het maar om één ding.
De gluurder is een boek dat ik persoonlijk niet in één ruk (pun intended) zou uitlezen. Elke avond voor het slapen gaan een passage, om je goede dromen te geven bijvoorbeeld. Maar ach, wat zeg ik nou eigenlijk? Ik heb hem lekker in één keer uitgelezen en gesmuld!
Lekkere hete passages, voor even tussendoor om lekker van te genieten en waar je vooral niet bij hoeft na te denken.
Van ontmaagdingen tot alien-invasies, er komt vanalles voorbij.