Onbreekbaar hart
Bedankt Julie Anne Palm voor het recensie-exemplaar van ‘Onbreekbaar hart’.
Als Tom en Shirien elkaar ontmoeten, vliegen de vonken direct over. Maar er is meer voor nodig dan liefde op het eerste gezicht en vuurwerk.
Tom heeft duistere gedachten en dat is maar een van de redenen waarom hij geen vaste relatie wil.
Maar hij is dan ook nog nooit een vrouw als Shirien tegen gekomen.
Shirien heeft al haar kracht nodig om los te komen van haar gewelddadige ex. Een nieuw vent staat dus zeer laag op haar prioriteiten lijstje, maar na èèn nacht met Tom voelt ze veel meer dan ze zou willen.
Het verhaal van Tom en Shirien speelde al op de achtergrond van ‘Bevrijdend verlangen, het derde boek dat Julie Anne Palm schreef. Ik hoopte al dat we hier meer van te lezen zouden krijgen en ik werd dus niet teleurgesteld!
In ‘Onbreekbaar hart’ gaan we dan ook een stapje terug in de tijd, naar het moment dat Shirien voor zichzelf kiest en uit haar gewelddadige relatie probeert te ontsnappen en zij en Tom elkaar voor het eerst tegen komen.
Dat ze beiden zeer sterke personages zijn is dan al direct duidelijk, ook wat de impact van de aantrekkingskracht is die tussen hen hangt.
Beide personages worden breed uiteen gezet waardoor je ze als lezer goed leert kennen.
Van vanzelfsprekendheid is geen sprake in hun omgang met elkaar en de manier waarop ze naar elkaar toegroeien, is daardoor des te mooier.
‘Onbreekbaar hart’ is een verhaal met ontzettend veel spanning, die op verschillende manieren tot uiting komt.
Vooral Shiriens verleden en haar ex zorgen voor een mega spanning, die niet voor een thriller onder doet. Zoals we inmiddels gewend zijn van de boeken van Julie Anne Palm is er dan ook in dit verhaal veel actie.
Natuurlijk is er ook de seksuele spanning, een inbreng die op een heel natuurlijke manier in het verhaal verworven is en een belangrijk gedeelte ervan is. De scènes zijn expliciet en heet, en zorgen ervoor dat het hart van de lezer sneller zal gaan kloppen.
Julie Anne Palm heeft een fijne schrijfstijl die je direct in het verhaal weet te zuigen.
De afwisselende vormen van spanning, de aanbiddelijke personages en een goede verhaallijn zorgen ook dit keer weer voor een waar lees genot.
Maar hij is dan ook nog nooit een vrouw als Shirien tegen gekomen.