Wraaklust

Jaimy Smeets 04 september 2024 Auteur
Bedankt De Crime Compagnie voor het recensie-exemplaar van ‘Wraaklust’ voor mijn deelname aan de blogtour.

Het leven van Keet staat op zijn kop als haar grote liefde plotseling overlijdt.
Ondanks dat Keet al eerder met dit bijltje heeft moeten hakken, valt het haar erg zwaar.
Als dan ook nog vermoeden is van kwade opzet in het spel, weet Keet helemaal niet meer waar ze het zoeken moet.

De proloog zet direct de toon voor de rest van het verhaal. Het is ontzettend spannend en roept ontzettend veel vragen op.
Deze spanning blijft heel sterk aanwezig.
Niet alleen als we Keet volgen in de periode na het overlijden van haar man maar zeker ook in de terugblikken die vertellen over het leven van Keet.
Je leert haar dan ook ontzettend goed kennen, laagje voor laagje wordt van haar af gepeld.
Mede door deze verspringingen in tijd, is Wraaklust een verhaal waar je aan gekluisterd blijft. Ook worden er verschillende lijntjes uitgegooid, die allemaal naar het plot verwijzen.
De daadwerkelijke plot is er echter eentje die als een verrassing komt en zit ontzettend goed in elkaar.
Uiteindelijk worden alle lijntjes aan elkaar geknoopt en krijgt het verhaal een waardig einde.

Wraaklust is een thriller die menig hart sneller zal laten kloppen. Het is spannend, gaat diep en laat je absoluut op het puntje van je stoel balanceren.

Meer recensies van Jaimy Smeets