Gevallen Dromen
Gevallen Dromen is het eerste boek in de Ivy Years serie van Sarina Bowen. Het boek is vertaald door Olga Hoekstra.
In Gevallen Dromen leren we Corey kennen. Door een ongeluk begint ze haar eerste studiejaar niet als lid van het dameshockeyteam van Harkness maar in een rolstoel. Ze komt in een kamer terecht speciaal voor mindervaliden. Tegenover haar kamer zit de enige kamer die ook makkelijk bereikbaar is voor mindervaliden, in deze kamer zit Hartley. Hartley's been is op twee plaatsen gebroken en ze krijgen een band over gedeelde frustraties. Ze zijn alleen vrienden tot de avond dat alles veranderd.
Sarina Bowen is 1 van mijn favoriete auteurs en toen ik hoorde dat deze vertaald werd moest ik hem nog eens lezen. De vertaling is heel goed gedaan, complimenten.
In dit boek leren we Corey en Hartley heel goed kennen. Het boek zit vol humor en liefde. Ik houd van Corey en Hartley.
Nou een ander pluspuntje: mijn moeder heeft dit boek ook gelezen, maar zij schrijft geen recensies. Nadat zij het had gelezen moest ik van haar een berichtje aan Sarina sturen:
Mijn moeder houdt van dit boek. Het was voor haar soms wat overweldigend want ze heeft periodes dat ze in een rolstoel zit. Ze voelde zich verbonden met Corey.