Zit weer goed in elkaar
Dit derde deel in de Atlee Pine serie zit weer heel goed in elkaar. Pine is nog steeds op zoek naar haar tweelingzusje Mercy, maar raakt daarnaast betrokken bij een zaak waar een andere bekende van de lezers van Baldacci bij betrokken is: John Puller (die een eigen serie heeft). De dynamiek tussen de twee hoofdpersonen en hun verschillende onderzoeken staat borg voor veel actie en flitsende dialogen. De zaken hebben een paar raakvlakken qua bijfiguren, waardoor het goed opletten blijft om niet in de war te raken.
Het verhaal zit goed in elkaar en hoewel soms voorspelbaar en lijntjes wel erg simpel bij elkaar komen, slaagt Baldacci erin een prima spannend boek neer te zetten waarin je steeds verder wilt lezen om te weten te komen wat er nu eigenlijk precies aan de hand is. De verhaallijn met Atlee en de speurtocht naar haar zusje zit goed in elkaar. Atlee krijgt steeds meer informatie over wat er met Mercy is gebeurd, hoewel die niet direct leiden tot weten waar ze nu is. Gaat ze haar alsnog vinden? Daarvoor gaan we gauw door met het vierde en laatste deel in deze serie: Spiegelbeeld.