Prachtboek!

Jantheman 12 april 2024
Ik heb het boek van Dennis Schouten in een week uitgelezen. Een mooi verhaal over een eenvoudige jongen uit Glanerbrug die uiteindelijk een bekende Nederlander wordt. In het boek staan mooie verhalen en anekdotes. Bijvoorbeeld over zijn periode bij omroep Powned en tv zender Talpa. Ook erg leuk om te lezen is hoe Dennis tot een samenwerking met Jan Roos is gekomen en hoe hun online programma ‘Roddelpraat’is gestart en zich heeft ontwikkeld. Dennis spaart niemand. Een mooi en vlot geschreven boek met veel humor en helaas ook de nodige tragedie. Het is treurig om te lezen dat zijn moeder hem beschadigd heeft. Dennis heeft weinig zin in het leven maar hij weet toch mooie dingen mee te maken. Het is te hopen dat hij tot het inzicht komt dat het leven mooi is en de moeite waard is! Een echte aanrader! Koop het boek!