Verrassing na verrassing
Freida mcfadden - lieg nooit
Tricia en Ethan zijn 6 maanden getrouwd.
Ze gaan een huis bezichtigen dat te koop staat. Het is het grote landhuis van psychiater en schrijfster Adrienne Hale die wordt vermist.
Wanneer ze er zijn aangekomen sneeuwt het zo erg dat ze moeten blijven.
Als Tricia tijdens haar verblijf een geheime kamer met daarin allemaal opnames vindt van Adrienne, en de opnames afspeelt, leer je Adrienne beter kennen. En ook haar vriend Luke.
Ik had in het begin vermoedens wie er achter de verdwijning zou zitten van Adrienne. Maar al snel veranderde dat.
Wie is Ethan, is hij een voormalige patiënt? Hij weet alles wel heel goed te vinden daar.
Maar Tricia vindt aanwijzingen dat er nog iemand in het huis verblijft en mijn gedachten richten zich vervolgens daarop.
Wie zou dat kunnen zijn en hoe zit het met Luke? Wie is EJ, een patiënt die haar blijft lastig vallen.
Waarom is dr. Hale vermist. Leeft ze nog? Wie is er verantwoordelijk? Allemaal vragen die me bezighouden. En na 2/3 van het boek heb ik nog steeds geen idee welke kant het op gaat.
De auteur heeft er voor gezorgd dat je heel veel over de personages komt te weten en daardoor denk je al snel te weten hoe het in elkaar steekt. Maar vervolgens is het weer anders. Verrassing na verrassing kwam er te voorschijn aan het eind van het boek. Het verhaal houd je de hele dag bezig, zelfs na het uitlezen van het boek.
Het leest gemakkelijk en is spannend tot de laatste bladzijde.
De hele tijd ben je aan het puzzelen naar wie of wat er overal verantwoordelijk voor is.
Ik vind dit tot nu toe het beste boek wat ik van haar heb gelezen.
Jantsjereadingcatmom
Tricia en Ethan zijn 6 maanden getrouwd.
Wanneer ze er zijn aangekomen sneeuwt het zo erg dat ze moeten blijven.
Het leest gemakkelijk en is spannend tot de laatste bladzijde.
Ik vind dit tot nu toe het beste boek wat ik van haar heb gelezen.
Jantsjereadingcatmom