Fijn boek.
Dit boek was spannend en meeslepend. De plottwists zorgden ervoor dat je bleef doorlezen, en de personages waren goed uitgewerkt. Je kon je echt inleven in het verhaal, wat het nog interessanter maakte. Daarnaast kwamen er belangrijke maatschappelijke thema’s in voor, zoals machtsmisbruik, wat het boek meer diepgang gaf.
De schrijfstijl was vlot en makkelijk te volgen, waardoor je er snel doorheen ging. De spanning werd goed opgebouwd en sommige momenten waren echt onverwacht. Dit maakte het verhaal niet alleen boeiend, maar ook onvoorspelbaar.
Het einde vond ik goed uitgewerkt en niet te voorspelbaar. Alles viel op zijn plek zonder losse eindjes. Al met al is Verdwenen een spannend boek dat makkelijk wegleest en zeker de moeite waard is voor thrillerliefhebbers.