Belofte maakt schuld
Belofte maakt schuld is een fijn tussendoortje.
Het is geschreven door Sabine Zwaan.
Uitgegeven door De Verhalenfabriek.
Linde is een disneyfan en is verslaafd aan Taylor Swift liedjes.
Met haar werk heeft ze niet zo veel, ze is rommelig en bijna een maand single.
Jonah, haar broer, is helemaal klaar met de lusteloosheid van Linde en van de troep in haar huis. Jonah heeft nog een
tegoedbon van Linde waarin ze belooft 1 week te doen wat hij zegt. Dit zorgt voor genante momenten maar ook moet ze haar ex, Edward, onder ogen komen.
Gelukkig schiet Abel, de beste vriend van haar broer, haar te hulp...
Een vlot te lezen novelle, leuke personages, humor en ook gevoelig. Een mooie combinatie.
In dit korte verhaal vind ik de uitwerking goed, de cover vrolijk, en het terugkomen van Disney & Taylor Swift elementen origineel.
Sabine heeft wat mij betreft de gave om de lezer zich snel in te laten leven in de personages.
Voor mij het eerste verhaal van Sabine, nieuwsgierig naar meer!
Het is geschreven door Sabine Zwaan.
Uitgegeven door De Verhalenfabriek.
Linde is een disneyfan en is verslaafd aan Taylor Swift liedjes.
Met haar werk heeft ze niet zo veel, ze is rommelig en bijna een maand single.
Gelukkig schiet Abel, de beste vriend van haar broer, haar te hulp...
Voor mij het eerste verhaal van Sabine, nieuwsgierig naar meer!