Aanrader voor fans van roddelrubrieken

Jeanette23 30 oktober 2023
In dit boek van Heleen van Rooyen weet ze de lezer direct te boeien. Door de zo herkenbare situaties waar hoofdpersoon Claire in terecht komt, wordt je mee gezogen in de roman c.q. thriller. Een aanrader voor iedereen die wel van een beetje roddels houdt, maar moeite heeft met hetgeen dat door bepaalde social media kanalen wordt veroorzaakt. Kortom, het boek sluit prima aan bij de huidige tijd waar we in leven. Leest vlot weg en zorgt voor heel wat leesplezier. Overigens heb ik het boek geluisterd, waardoor de beeldende manier van schrijven van Heleen van Rooyen goed tot z’n recht komt. Minpuntje zijn de nogal expliciet beschreven seksscènes in het boek, die niet echt van toe gevoegde waarde zijn. Maar hé, het gaat wel om een boek van Heleen van Rooyen!

Meer recensies van Jeanette23