Alle weetjes over MrBeast!
Alle weetjes over MrBeast – Catherine Saunders
Ontdek alles wat er te weten valt over MrBeast (1998), de grootste YouTuber van de wereld. Volg hem vanaf de begindagen waarin hij gamevideo's vanuit zijn slaapkamer plaatste, tot de virale, wereldwijde sensatie die hij nu is. Of hij nu zijn eigen Willie Wonka-chocoladefabriek bouwt en mensen met slijm bedekt, of miljoenen aan vluchtelingenhulp schenkt, ontdek de geheimen achter de meest sensationele weggeefacties van MrBeast, spectaculaire stunts, challenges en inspirerende video's die mensen helpen. Stel je kennis op de proef met snelle quizzen, maak indruk op je vrienden met de meest verbazingwekkende citaten en ontdek recordbrekende statistieken die bewijzen dat MrBeast de grootste ster van het internet is!
De kleurrijke cover van dit boek trekt meteen de aandacht en zorgt ervoor dat je meer te weten wilt komen over MrBeast. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik werkelijk nog nooit van hem had gehoord, maar na een paar Youtube filmpjes bekeken te hebben werd ik heel nieuwsgierig en ben snel gaan lezen.
Het boek leest lekker vlot door de afwisseling van feiten, quizzen en weetjes. Ook de humoristisch schrijfstijl van Catherine Saunders en de opmaak met verschillende lettertypes draagt daar aan bij. En dan heb ik het nog niet gehad over de grappige illustraties van The Boy Fitz Hammond, waardoor alles goed overzichtelijk in mooie kaders is gezet.
Wat een leuke manier om zo MrBeast beter te leren kennen. De man achter de coole stunts en challenges, een man die zijn dromen heeft waargemaakt en wellicht ook jou weet te inspireren. Echt een aanrader voor lezers vanaf ongeveer 9 jaar en stiekem eigenlijk ook véél ouder.
4 ★
Bedankt Uitgeverij De Fontein voor dit recensie-exemplaar in ruil voor mijn eerlijke mening.
4 ★