Grappig, vrolijk en kleurrijk!
Tijd voor feest – Bouke Billiet & Marjolein Pottie
Het was tijd voor een feest. Vonden wij.
Er was niemand jarig, er begon geen vakantie en ons land was geen kampioen.
En dus was het tijd voor een feest, een onvergetelijk feest.
Maar... wat doen we met Hans?
Tijd voor feest valt op door het grote formaat en de vrolijke, kleurrijke cover. En vanaf daar blijft het een feest; mooie gekleurde schutbladen en prachtige illustraties waarop zoveel te zien is dat je blijft kijken.
Op sommige pagina’s vind je weinig of geen tekst, op andere pagina’s wat meer. Het verhaal is grappig en leuk om voor te lezen. De illustraties geven de tekst goed weer, maar vertellen zelf ook een verhaal en dat maakt dit boek extra leuk.
En dan is daar natuurlijk nog Hans. Tja...om die beter te leren kennen moet je dit boek toch echt zelf gaan (voor)lezen!
Tijd voor feest is een super leuk boek om cadeau te geven als er feest is, of gewoon zomaar omdat het een boek is waar je lekker vrolijk van wordt. En natuurlijk is het bij uitstek geschikt voor scholen om in te zetten bij thema’s als feest en carnaval.
Het is in elk geval een boek om nog heel vaak op te pakken en elke keer dat je het opnieuw bekijkt, zul je weer iets zien wat je eerder nog niet had opgemerkt!
4 ★
Bedankt uitgeverij Lannoo en De leukste kinderboeken voor dit recensieboek.
Het was tijd voor een feest. Vonden wij.
Er was niemand jarig, er begon geen vakantie en ons land was geen kampioen.
En dus was het tijd voor een feest, een onvergetelijk feest.
Maar... wat doen we met Hans?
4 ★
Bedankt uitgeverij Lannoo en De leukste kinderboeken voor dit recensieboek.