Een magische moordzaak
Recensie een magische moordzaak
Deel 2 van deze cozy witch serie die we mochten lezen met onze gezellige samenlezenwe leesclub.
Beviel dit deel net zo goed als deel 1?
Jazeker, dit genre cozy witch bevalt mij erg goed en het is dan ook erg fijn dat ik mocht kennis maken met dit genre.
Ga vooral hiermee door zou ik graag tegen de auteurs zeggen!
Het verhaal is absoluut weer magisch te noemen, met spanning en natuurlijk ook de nodige romantiek.
Deze mix zorgt voor een heerlijk verhaal waarmee je weg kunt duiken onder een dekentje en een lekker warm drankje.
De twee dames in dit verhaal, de heksen zijn zo lekker gezellig!
Voeg daar wat leuke mannen aan toe en wat katten en dan heb je een fijne mix te pakken.
Beide delen hebben me erg veel leesplezier gegeven en zou graag meer lezen in dit genre!
Beviel dit deel net zo goed als deel 1?
Ga vooral hiermee door zou ik graag tegen de auteurs zeggen!
De twee dames in dit verhaal, de heksen zijn zo lekker gezellig!